Ingredienser:
Cremefraische
Philadelfia
Pepparrot i tub
Salt
Peppar
Rostbiff
Formfranska
en rund pepparkaksform
Gräslök
provensansk kryddmix
Tomat
Så här gör du:
Ta pepparkaksformen och tryck ut rundlar ur formfranskan. Gör tre rundlar till varje Rostbiffsbomb. Vi hade förlite formfranska så vi tog alla kanter och skar i små bitar och rörde ner i Pepparrots röran
Blanda Philadelfiaost och Cremefraiche, salt och peppar i två bunkar.
Hälften philadelfiaost/hälften creméfraiche.
Den ena bunken låter du vara som den är och den andra har du i pepparrot. Smaka av vad du tycker är lagom.
Ta Gräslöken och klipp med sax eller hacka fint fint i en tallrik blanda i provensans kryddmix i tallriken.
Ta en formfranska rundel och rulla i bunken med den naturella röran( den utan pepparrot i) och rulla sedan den på tallriken med dill och provensansk kryddmix.
Lägg den i botten. Ha en bit Rostbiff och sedan pepparrots röran ovanpå rostbiffen. Gör lika dant som med första rundeln, med rundel nummer två. Eftersom vi hade köpt för lite formfranska rörde vi ner finskurna brödbitar i pepparrotsröran och gjorde platta bollar av den och la ovanpå Rostbiffen. Ha på locket som du gör lika dant med som med formfranska rundeln ett och två. Bre på ett lager med naturell cremé fraiche/ philadelfiaröra på locket och rulla ihop en rostbiffsbit på topp tillsammans med en fin tomatskiva
Bon apetit
Även detta recept är supergott
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar