Jag ska börja fasa ut sopporna och in med purén nu. Jag började med lunchen och gjorde morotspuré med en fiskburjare. Jag körde båda i mixern, inte samtidigt utan var för sig. Och jag gillar inte fisk längre. Det går inte. Det smakar apa. Morotspurén gick jättebra. Men fisk. Det är inte min kopp te precis. Vilket är konstigt med tanke på att jag gillade fisk innan. Men nu, nej tack.
De sa att man kunde få annorlunda smaksinne efter en sådan här operation och fisk verkar vara en sådan sak.
Visserligen är bara den fisken jag prövat varit stekt eller kokt. Så jag vet inte hur jag reagerar på rökt lax eller gravad lax. Jag tror att det inte är lika illa dock. Men stekt fiskburgare går bort. Jag vet inte om det är så att när man slår sönder något till en puré så förstärks smaken i maten. Det kan mycket väl vara så.
Upplevde du som har gått på puré känt lika dant?
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar